dimarts, 4 d’octubre del 2011

XXVI Menjar de Tast



Restaurant Alenti
C. Primer de maig, 19
Melós de vedella amb ravioli de plàtan i fruita de la passió.


Restaurant Casa Hidalgo
C. de Sant Pau, 12
Vieires gratinades amb pernil ibèric i ceba de Figueres caramel•litzada i crocant d’abellalmendra.


Restaurant El Cau del Vinyet
Best Western Hotel Subur Marítim. Passeig Marítim s/n
Blinis amb cua de bou i foie.


Restaurant El Mascarón
Passeig de la Ribera, 70
Crostini amb tàrtar de gambes, meló i ceba cruixent.


Restaurant El Velero
Passeig de la Ribera, 38
Pasta de full amb ceba caramel•litzada i gambes pelades saltades.


Restaurant Esmarris
Hotel Dolce Sitges. Can Girona. Camí de Miralpeix, 12
Coca de sardinetes amb alvocat, tomàquet marinat i vidre de ceba.


Institut Joan Ramon Benaprès
Av. del Camí de la Fita s/n
Hamburguesa de vedella amb bolets i foie gras amb chutney d’albergínia, poma i ceba.


Restaurant Iris Gallery
Hotel Estela Barcelona. Av. del Port d’Aiguadolç, 8
Tornedó de cua de bou amb fetge d’ànec i vi de garnatxa.


Restaurant La Masia
Passeig de Vilanova, 164
Arròs amb calamarsons en la seva tinta, favetes saltades i bolets de temporada.


Restaurant La Nansa
C. de la Carreta, 24
All i pebre de corbina amb patates.


Restaurant Los Vikingos
C. Marquès de Montroig, 7
Civet de rap amb gambes i rovellons.


Restaurant Mare Nostrum
Passeig de la Ribera, 60
Ranxo de pescadors amb llamàntol i cigrons.


Restaurant Mirador
Hotel Calípolis. Av. Sofia, 2
Magret d’ànec amb fruits vermells.


Restaurant Noray
Hotel Melià Sitges. C. De Joan Salvat Papasseit, 38
Galta ibèrica estofada amb aroma de romaní amb matisos de carbassa.


Restaurant Picnic
Passeig de la Ribera, s/n
Gaspatxo tradicional amb escamarlà, alfàbrega i maduixa.


Restaurant Pizzeria Cap de la Vila
Pl. Del Cap de la Vila, 5
Calzone d’espinacs frescos.


Tabernas selectas Eguzki
C. de Sant Pau, 3
Caneló cruixent farcit de carxofes, ceps i foie.


Cal Pinxo
Passeig de la Ribera, 5
Turbot amb all cremat.


La Fonda de Cal Fuxet
Aranser, La Cerdanya
Crema de ceps amb picada de marisc.



Hotel Park Puigcerdà
Puigcerdà
Pinxo de mil fulls de trumfes de Talltorta, botifarra de perol i formatge del Molí de Ger.



Algunes postres.







2 comentaris:

lacuinadesempre.cat ha dit...

Excel.lent foto-article.

Josep Maria Alegre ha dit...

Moltes gràcies, Jordi.

Molt Bon Any!

Salutacions cordials.